Onze projecten

Verkrijg inzicht in onze realisaties

Een slimme combinatie van onze expertise op verschillende domeinen

De gemeenschappelijke factor tussen al onze projecten is een slimme combinatie van onze ervaring op verschillende domeinen. Voor de realisatie van onze projecten combineren we de beste technologie uit verschillende vakgebieden om zo een innovatief en kwalitatief hoogstaand eindresultaat te bereiken.

Of het nu gaat over een website of een full immersive ar/vr training toepassing, ons uitgangspunt is hetzelfde: een project opleveren dat beantwoord aan de verwachtingen én deze ook overtreft.

Ontdek enkele van onze cases in onderstaand overzicht.

Enkele van onze realisaties

Siem mixedreal masonry square

Mixed Reality showcase voor Siemens Amesim

Een mixed reality applicatie om bezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van de Siemens Simcenter Amesim voor het creëren van een 'digital twin' voor simulatie en optimalisatie van batterijontwikkeling.

Flandersimage masonry vert

Digitaal informatie en streamingplatform voor Vlaams Audiovisueel Fonds

Kinamo ontwikkelde een digitaal informatie en streaming platform ter ondersteuning van Vlaamse filmproducties, series, animatiefilms, documentaires en kortfilms.

CCI masonry hor

Kamer van Koophandel en Industrie Antwerpen

Website als uithangbord voor regio Antwerpen als sterk handels- en industriepartner. Een opdracht van Voka Antwerpen/Waasland met als doel het in de verf zetten van de regio en overkoepelende organisatie.

Siem masonry vert

Vehicle Energy Management (VEM) faciliteit virtual tour voor Siemens Digital Industries

Ontdek de Siemens Digital Industries Vehicle Energy Management (VEM) faciliteit in Lyon, Frankrijk dankzij een interactieve 360° factory tour. Een combinatie van hoge resolutie 360° fotografie, VR en webtechnologie.

Komt uw volgende project tussen onze realisaties te staan?

Klinkt ons als muziek in de oren!

Selecteer uw taal

Alle talen: