Onze projecten

Verkrijg inzicht in onze realisaties

Een slimme combinatie van onze expertise op verschillende domeinen

De gemeenschappelijke factor tussen al onze projecten is een slimme combinatie van onze ervaring op verschillende domeinen. Voor de realisatie van onze projecten combineren we de beste technologie uit verschillende vakgebieden om zo een innovatief en kwalitatief hoogstaand eindresultaat te bereiken.

Of het nu gaat over een website of een full immersive ar/vr training toepassing, ons uitgangspunt is hetzelfde: een project opleveren dat beantwoord aan de verwachtingen én deze ook overtreft.

Ontdek enkele van onze cases in onderstaand overzicht.

Enkele van onze realisaties

Kinamo masonry square

20 jaar Kinamo, dat verdient een nieuwe website

Een nieuwe website die meer leads en sales opbrengt, gebouwd met Craft CMS.

Alfaport 01

Een Wordpress website voor Alfaport Voka

Een website waar bedrijven en belanghebbenden informatie kunnen vinden over Alfaport Voka zelf, hun haven thema's, events en belangrijk haven gerelateerd nieuws.

Axis masonry square 02

Website Axis Group, HR advisor

Een website gemaakt in Craft CMS waarop kandidaten snel de perfecte job vinden en bedrijven ontdekken hoe Axis Group de ideale partner is voor hun bij te staan met rekruteren.

Siem mixedreal masonry square

Mixed Reality showcase voor Siemens Amesim

Een mixed reality applicatie om bezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van de Siemens Simcenter Amesim voor het creëren van een 'digital twin' voor simulatie en optimalisatie van batterijontwikkeling.

Siemens Tour Masonry 16 9 hor

Siemens Simcenter Engineering

Bezoek virtueel de Siemens vestiging in Leuven. Ontdek de interactieve 360° virtuele tour van Siemens Simcenter Performance Engineering. Ontdek hoe we hoge resolutie 360° fotografie, VR en web technologie inzetten voor een immersive bezoekerservaring.

Flandersimage masonry vert

Digitaal informatie en streamingplatform voor Vlaams Audiovisueel Fonds

Kinamo ontwikkelde een digitaal informatie en streaming platform ter ondersteuning van Vlaamse filmproducties, series, animatiefilms, documentaires en kortfilms.

CCI masonry hor

Kamer van Koophandel en Industrie Antwerpen

Website als uithangbord voor regio Antwerpen als sterk handels- en industriepartner. Een opdracht van Voka Antwerpen/Waasland met als doel het in de verf zetten van de regio en overkoepelende organisatie.

Siemens simcentervemtour masonry 16 9 vert

Vehicle Energy Management (VEM) faciliteit virtual tour voor Siemens Digital Industries

Ontdek de Siemens Digital Industries Vehicle Energy Management (VEM) faciliteit in Lyon, Frankrijk dankzij een interactieve 360° factory tour. Een combinatie van hoge resolutie 360° fotografie, VR en webtechnologie.

Dannydevos masonry 16 9 vert

Een nieuw digitaal vossenhol voor schrijver Danny De Vos

We maakte een nieuwe digitaal vossenhol met Wordpress voor Danny zijn vossen (zo noemt de schrijver zijn boeken).

Ted X masonry 16 9 vert

TEDxFlanders

TEDxFlanders vroeg ons om hen bij te staan met de ontwikkeling van een nieuwe website en online communicatie op sociale media.

Komt uw volgende project tussen onze realisaties te staan?

Klinkt ons als muziek in de oren!

Selecteer uw taal

Alle talen: