Kinamo

Your uptime partner

Ill values overons

Wie is Kinamo?

Kinamo is sinds 2003 actief als aanbieder van hosting oplossingen en ontwikkeling van web projecten, API's en sites op maat. We hebben meer dan 20 jaar ervaring als cloud hosting en managed services provider en leveren diensten aan tal van bedrijven, ontwikkelaars en professionals. In IT termen klinkt 20 jaar ongeveer als... een eeuw. Maar dat wil niet zeggen dat we de dino's van IT land zijn, verre van!

Al jaar en dag volgen wij met passie de evolutie in onze sector en geven wij onze klanten professioneel advies, zowel op vlak van ontwikkeling als hosting infrastructuur.
Kinamo is een dynamisch team van ervaren systeembeheerders, DevOps engineers en ontwikkelaars, elk met een doorgedreven specialiteit en een complementaire skill set. Onze “can do” mentaliteit en down to earth aanpak in combinatie met keuze van innoverende technologieën zorgt voor een grote klanttevredenheid.

U kan bij ons terecht voor een full service aanpak op vlak van cloud hosting, development services en DevOps.

Onze uitvalsbasis bevindt zich in Antwerpen, het Kinamo netwerk en alle daarbij horende infrastructuur is ondergebracht in verschillende datacentra in Brussel.

Enkele van onze kernwaarden

 • Wist u dat “Kinamo” Swahili is voor “flexibiliteit”?
  In een steeds veranderend landschap van digitale innovatie is het cruciaal om de juiste nieuwe technologie te omarmen en te laten werken voor uw onderneming.

  Het kiezen van flexibele cloud oplossingen die zijn afgestemd op de werking van uw bedrijf en de juiste partner voor ontwikkeling zorgen er voor dat uw positie in de markt wordt versterkt.

 • Wij bekijken elke nieuwe trend en technologische vooruitgang individueel – los van alle hype – en implementeren wat écht belangrijk is.

  U kan gerust zijn, als klant weet u dat terecht komt bij een partner met kennis van zaken. Over de jaren heen kunnen we gerust zeggen: we've seen it all. Kinamo laat zich niet leiden door de nieuwste technologische zeepbel maar helpt u de juiste keuze te maken in uw missie om uw onderneming verder digitaal te laten groeien.

 • Binnen een team is het belangrijk dat elk individu een afgelijnde taak heeft waarin expertise kan uitblinken. Elke afzonderlijke schakel zorgt voor een geoliede machine met slechts één doel: klaar staan voor u, de klant.

  Onze medewerkers vatten de koe bij de hoorns en bijten zich vast in elk probleem. Ter ondersteuning van onze expertise beschikken wij eveneens over de nodige certificeringen bij onze technische partners.

 • Wij staan steeds voor u klaar, ongeacht uw vraag of probleem.
  Telefonische wachttijden zijn onbestaande en e-mail tickets worden onmiddellijk beantwoord.

  Sinds 2017 is onze onderneming ISO9001 gecertificeerd, een bevestiging van onze ingevoerde kwaliteitscontroles op onze bedrijfsprocessen. Dit biedt ook voor u, als klant, de nodige garanties van een correcte dienstverlening.

Feiten

Het heeft weinig zin iemand te gaan overstelpen met cijfers en data.
We hebben het liever over kernwaarden, wat voor ons belangrijk is en welke boodschap we willen meegeven.

 • Icon continuity 300x300

  Continuiteit

  Kinamo is 20 jaar actief als managed services provider (MSP) en gevestigd, onafhankelijk cloud hosting bedrijf.
  Voeg daar evenveel jaren web ontwikkeling aan toe en u weet dat u bij een team zit dat van wanten weet!

 • Icon seal 300x300

  Gegarandeerde expertise

  Ons bedrijf is ISO9001 gecertificeerd en beschikt over verschillende aanvullende certificeringen bij technologische partners.
  Onze procesgerichte aanpak draagt bij tot efficiëntie in onze dienstverlening en biedt bijkomende garanties rond de kwaliteit van onze diensten.

 • Icon values 300x300

  Kernwaarden

  Oplossingsgericht denken en zoeken naar flexibele oplossingen zijn enkele van onze kernwaarden.
  Andere zaken die voor ons belangrijk zijn: een gezonde work/life balans en een gezonde werkethiek.

 • Icon lokaties

  Gevestigde waarde

  Het Kinamo kantoor is centraal gelegen in Antwerpen.
  Het Kinamo netwerk en infrastructuur maken gebruik van twee datacenters in Brussel, België. Kinamo beschikt over een Multihomed BGP netwerk met redundante backbones.

Voor wie werken we?

Over de jaren heen hebben wij een mooie klantenportfolio mogen opbouwen. Projecten variëren van volledige service infrastructuur, full managed services op public cloud omgevingen of ontwikkeling op maat en realisatie van de wildste ideeën.
Onze klanten omvatten zelfstandigen, KMO's, middelgrote bedrijven en zelfs multinationals, gespreid over diverse sectoren.
Zij kiezen allen voor Kinamo omwille van onze betrouwbare service, klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken. Bent u de volgende?

Zin in een kennismakend gesprek?

Op zoek naar een partner voor uw project? Een frisse kijk op de cloud infrastructuur? ... Of gewoon benieuwd naar wie of wat Kinamo nu werkelijk is?

Selecteer uw taal

Alle talen: