Development projecten in de kijker

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 28 nov. 2023.

Net als ieder jaar maken we bij de start van een nieuw jaar een overzicht met hoogtepunten van het afgelopen jaar. Eén van de zaken uit dit overzicht zijn de development projecten uit 2021.

Net als in 2020 was het dit jaar, ook op vlak voor development voor Kinamo weer zeer boeiend. In dit artikel schitteren deze pareltjes gemaakt van code in 2021.

Spijtig genoeg kunnen we niet altijd communiceren over de projecten die we bij Kinamo doen. Technisch zijn we met heel mooie zaken bezig geweest maar wegens confidentialiteit en NDA’s kunnen/mogen we hier niet altijd over communiceren.

Wat we alvast wel kunnen meegeven is volgende:
In 2021 is er heel wat development tijd besteed in het verder door ontwikkelen op bestaande projecten / klanten:

Zo hebben we voor het VAF hun platformen verder uitgebreid of vernieuwd met onder andere een nieuwe editie van Re>Connext.

De webshop van Bike-Design en de websites van Octopus, Axis en Antwerp America Foundation kregen een aantal nieuwe features en optimalisaties.

Uiteraard hebben we ook heel wat nieuwe zaken mogen bouwen:

Screencapture cciantwerp 2021 12 29 20 24 57 585x1024
  • Voor Octopus ontwikkelden we ook een online leerplatform op basis van Wordpress en Learndash.
  • Voor Siemens Digital Industries hebben we de afgelopen maanden online experiences gemaakt waarbij bezoekers Simcenter Engineering faciliteiten virtueel kunnen ontdekken aan de hand 360° foto’s en guides.
    De bezoeker kan via het platform een virtueel bezoek maken en in elke ruimte extra informatie ontdekken in de vorm van teksten, beelden en video’s.
    Kinamo ontwikkelde niet enkel het platform voor de applicatie maar verzorgde ook de shooting van 360° foto’s, 2D foto’s en video’s voor in de applicatie. Uiteraard verzorgen we ook de hosting voor deze projecten.
Schermafbeelding 2021 12 31 135607
  • Een virtueel bezoek aan de hand van professionele 360° fotografie is zeer capterend en impactvol. Als uitbreiding hierop voorzagen we ook een virtual reality versie waarbij bezoekers met een Oculus Quest 2 bril of met een Google Cardboard een bezoek konden brengen aan de faciliteiten van onze klant.
  • En nog vele andere projecten 😊 ...

Op naar volgend jaar

Ook in 2022 staan er al heel wat interessante projecten op de planning. We kunnen niet wachten om ook deze met de wereld te delen.
In afwachting hiervan delen we nu alvast de overige hoogtepunten van 2021 van Kinamo.

Selecteer uw taal

Alle talen: