Beste wensen en het Kinamo jaaroverzicht 2021

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 28 nov. 2023.

We beginnen met het belangrijkste van deze blogpost:

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Moge 2022 geluk, liefde, succes en gezondheid brengen voor ieder van ons!

Dank ook aan al onze klanten voor het beroep doen op onze dienstverlening, de boeiende projecten en vele uitdagingen.

Maar nu is het zover, 2021 zit erop.
Het was een jaar waarin iedereen uitkeek naar het opnieuw beleven van een hopelijk toch wel “normalere” samenleving, maar helaas… Ook in 2021 kwam er nog een heel Grieksalfabet aan varianten op bezoek.
En neen, we kunnen niet even de back-up en restore doen van de versie van het jaar 2018, zoals we dat voor applicaties meestal wel kunnen doen (is ons gevraagd).

Net als vorig jaar werkten we bij Kinamo grotendeels van thuis en zagen we elkaar niet op kantoor of op bezoek bij een klant, maar door een Teams of Zoom call.

Hoogtepunten

Of we elkaar nu fysiek 'en live' gezien hebben of niet, we hebben er toch het beste van gemaakt! En daarover willen we het nu even hebben: net als ieder jaar staan we bij de start van een nieuw jaar even stil bij het afgelopen jaar:

2021, een jaar achter de schermen

Hiermee doelen we op de vele voorbereidingen die we gedaan hebben in de aanloop van allerlei upgrades en aanpassingen die we in 2022 gaan uitrollen. Maar ook op de vele upgrades en patches die er in 2021 zijn geweest.
We halen ook even onze customer support van achter de schermen, ook die heeft het afgelopen jaar op volle toeren gedraaid.

Managed services in de kijker

Ons team systeembeheerders heeft vele mooie zaken afgewerkt in 2021 maar voor dit jaaroverzicht leggen we graag de focus op virtuele desktops en containers.

Development projecten

Er zijn in 2021 weer heel wat pareltjes in code geschreven.
Van heel wat nieuwe features voor bestaande klanten zoals Boker Tov, Octopus en Axis Group tot nieuwe projecten voor Laila Tov, Chamber Of Commerce And Industries Antwerp Waasland en Siemens Digital Industries.

Tot gauw?

We hadden deze blogpost graag afgerond met een uitnodiging voor een hapje en een drankje in ons kantoor in Antwerpen. Dat gaat nog even moeten wachten… maar in afwachting daarvan kunnen we wel alvast afspreken voor een digitale toast. Kies maar via Zoom, Teams, of een ander platform, laat ons het samen toasten niet uitstellen maar gewoon digitaal doen!

Laat ons zeker weten wanneer je een moment hebt om samen digitaal te toasten en te bespreken hoe van 2022 samen een knaljaar maken!

Kinamo

Selecteer uw taal

Alle talen: