Welke commando's zijn beschikbaar via SSH in de Kinamo PHP hosting?

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:16:50.
Categorie: Alles over webhosting

PHP SSH

Het Kinamo PHP hosting platform komt out of the box met SSH toegang, GIT, Composer en ander fraais.
Een kleine greep uit de beschikbare commando's in SSH in de Kinamo omgeving vindt je hier terug. We hebben de belangrijkste er uit geplukt, de rest mag u zelf ontdekken!

Code gerelateerd

git
composer
php (cli)
mysql (client)
curl
vi

Bestandssysteem

find
chmod
ls
cd
mkdir
mv
rm
rmdir
cp
rsync
tar
md5sum
sha1sum
bzip
gzip

Swiss knife stuff ( handige commando's! )

cat
awk
sed
wget
tail
ftpget
ftpput
dos2unix
unix2dos

Met deze commando's kan elke ontwikkelaar vlot binnen de Kinamo PHP SSH omgeving debuggen!

Gerelateerde artikels

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: