Wat is hosting of webhosting?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:22.
Categorie: Cloud servers

shared hosting Virtuele Servers

Wie een website op Internet beschikbaar wil stellen, dient deze op een server te plaatsen. Deze server moet steeds beschikbaar zijn en beschikken over snelle en redundante verbindingen, zodat uw website steeds voor de Internet bezoekers beschikbaar blijft.

Hosting is een ruim omvattend begrip. U kan gebruik maken van shared web hosting waarbij uw website op een server staat die ook gebruikt wordt door anderen.

U kan ook opteren voor virtuele server hosting of dedicated server hosting. Wie gebruik maakt van virtuele server hosting huurt als het ware een eigen server zonder de meerkost van de daaraan gekoppelde machine (en hardware), deze wordt immers gedeeld door verschillende virtuele server klanten.

Wie echt volledig geïsoleerd wil genieten van een hosting oplossing kan kiezen voor dedicated server hosting. In dat geval huurt u een volledige server – dus ook de hardware – van Kinamo en beschikt u volledig over de machine.

Voor een professionele aanwezigheid op het web, waarbij u kan genieten van firewall diensten, strenge beveiliging, een stabiel netwerk en snelle bereikbaarheid van uw website kan u kiezen voor de diensten van Kinamo.


Gerelateerde artikels

Managed services in the spotlight

Our system administrators have lifted a couple of cargo ships filled with containers of work. (yes, that pun was on...

Lees meer

Ik wil een .be domeinnaam registreren, aan welke eisen moet ik voldoen?

Een .be domeinnaam registreren is eenvoudig. Elke persoon of rechtspersoon kan een .be domeinnaam registreren. Kinamo zal u steeds als...

Lees meer

Apache - SSL 2.0, SSL 3.0 uitschakelen en kiezen voor een moderne veilige SSL-configuratie

Dit artikel laat zien hoe je de protocollen SSL 2.0, SSL 3.0 en oudere TLS-versies kunt uitschakelen op je Apache...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Kinamo

Selecteer uw taal

Alle talen: