Wat is dataverkeer?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:17.
Categorie: Alles over webhosting

bandwidth

Wie een hosting abonnement kiest, dient voornamelijk op twee belangrijke cijfers te letten: de inbegrepen webruimte en het toegelaten dataverkeer per maand.
Beide waarden worden in megabytes of gigabytes uitgedrukt.

De webruimte geeft weer hoeveel bestanden u op uw web hosting abonnement kan plaatsen.

Het toegelaten dataverkeer per maand is hieraan gerelateerd, dit cijfer drukt namelijk uit hoeveel gegevens u per maand mag verzenden van de server naar het internet toe.
Of anders uitgedrukt: hoeveel mogen de bezoekers van uw website downloaden per maand. Meestal wordt dit uitgedrukt in gigabytes aangezien het om grote aantallen gaat.

U kan vanzelfsprekend meer dataverkeer verbruiken dan toegestaan is. In dat geval kan u dataverkeer bijbestellen op voorhand aan gunstig tarief, of zal u het extra verbruik aangerekend worden op het einde van de maand.

Via de "Mijn Kinamo" site beschikt u over handige tools met automatische e-mail alerts zodat u zelf op de hoogte gebracht wordt als uw webruimte of dataverkeer een bepaalde limiet overschrijdt.

Indien wij herhaaldelijk vaststellen dat u het toegelaten dataverkeer overschrijdt zullen wij u contacteren en u aanraden om over te schakelen naar een hogere abonnementsformule.


Gerelateerde artikels

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: