Kan ik gebruik maken van PERL?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:06.
Categorie: Alles over webhosting

Perl

Kinamo ondersteunt PERL zowel op Windows als Linux hosting platformen, via de CGI interface. Tal van Perl modules zijn reeds voorgeïnstalleerd. Als u nood heeft aan een specifieke CPAN module, contacteer Kinamo Support om deze op de cluster te laten installeren.

Kan ik PerlScript gebruiken?

Op het Windows platform biedt Kinamo naast de klassieke CGI interface eveneens ActiveState PerlScript aan, een IIS ISAPI module die u toelaat om Perl als een alternatieve scripting taal voor VBScript te gebruiken in Active Server Pages (ASP).