Kan ik gebruik maken van een Microsoft SQL Server database?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:05.
Categorie: Alles over webhosting

Microsoft

Aan elk Kinamo hosting abonnement, virtuele server oplossing, dedicated server of server housing kan u een Microsoft SQL Server 2012 database koppelen.

U kan kiezen uit verschillende database groottes. Indien u reeds beschikt over een database van 10 MB kan u deze upgraden naar een grotere database.

Voor virtuele servers, dedicated servers, Kinamo Cloud servers en server housing oplossingen heeft u eveneens de optie om een eigen dedicated SQL Server te installeren op uw server. Dit kan zowel de gratis te gebruiken Express Edition zijn, of de betalende Workgroup of Standard Editions die u meer functionaliteit bieden.

Contacteer vrijblijvend uw sales verantwoordelijke voor meer informatie.