Is er een configuratiepaneel of een vergelijkbare optie aanwezig om mijn website aan de hosting toe te voegen?

Laatst bijgewerkt op 21 sep. 2023 11:45:00.
Categorie: Alles over webhosting

setup

Elke Kinamo klant beschikt over een toegang tot de Mijn Kinamo website. Via dit klantenportaal kan u naast administratieve taken ook terecht voor beheer van domeinnamen (DNS instellingen), e-mail adressen en instellingen van de PHP hosting


Gerelateerde artikels

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Selecteer uw taal

Alle talen: