Hoe plaats ik mijn website online?

Laatst bijgewerkt op 7 sep. 2023 15:05:58.
Categorie: Alles over webhosting

U kan uw website online plaatsen via bestandsoverdracht via FTP (File Transfer Protocol) of SFTP (Secure File Transfer Protocol).

Het volstaat om via een specifiek FTP programma (zoals FileZilla) verbinding te maken met de Kinamo FTP server met de gebruikersnaam en wachtwoord welke u van ons heeft ontvangen.

U komt dan in een mappenstructuur terecht van uw website. De bestanden van uw website moeten in de “www” map geplaatst worden, aangezien dit de “document root” is van uw website hosting.