Apache - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:18:30.
Categorie: Alles over SSL certificaten

Apache CSR OpenSSL SSL SSL Certificaten

Een SSL certificaataanvraag (CSR) aanmaken voor Apache

Apache maakt gebruik de OpenSSL tools voor zijn certificaatbeheer. Een CSR (Certificate Signing Request) aanmaken op een Apache webserver volgt u het artikel « Hoe maak ik een certificaataanvraag (CSR) aan met OpenSSL ».

Bent u reeds in het bezit van uw certificaat en wenst u het op Apache te installeren, neem dan een kijkje bij het artikel « Hoe installeer ik een SSL certificaat op Apache ».