Nieuw logo

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 26 jan. 2024.

Op 31 december 2019 schoten we via onze profielen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram alvast symbolisch het ‘oude’ Kinamo logo feestelijk de lucht in. Zoals traditie bij elke jaarwisseling hebben we ook bij Kinamo een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar. Een nieuw logo was alvast één van onze vele voornemens voor 2020.

Waarom een nieuw logo

In 2003 werd Kinamo opgericht toen nog onder de naam Firstserved. In 2020 bestaan we 17 jaar. Doorheen de jaren zijn er behalve de naamsverandering en een nieuw logo nog heel wat andere mijlpalen voor Kinamo geweest.

In het nieuwe logo leggen we de nadruk op kleuren die in elkaar overgaan, afgeronde hoeken en de flexibele verbinding tussen de benen die symbool staan voor ons dienstenaanbod.

2logos
Rechts: vernieuwde Kinamo logo 2020

Voor 2020 is het ons voornemen om onze full service aanpak op vlak van Cloud hosting, DevOps en Development verder te verbreden. Het nieuwe logo geeft alvast een nieuw jasje om een aantal nieuwe services en initiatieven in 2020 onder te gaan communiceren.

Het vernieuwde logo moet ook verder de kernwaarde van Kinamo helpen onderstrepen. Kinamo is eigenlijk Swahili voor flexibiliteit. Die flexibiliteit vertaalt zich in onze visie om steeds te streven naar de best mogelijke oplossing op maat van elke klant en in onze support.

We veranderen misschien wel van logo maar niet van Kinamo. Het vertrouwde Kinamo blijft het Kinamo dat u altijd heeft gekend. Het enige verschil is dat we verder inzetten op nieuwe services om u nog beter van dienst te zijn.

Goede voornemens

Het vernieuwde Kinamo logo kadert, zoals vermeld aan het begin van deze blogpost, in het lijstje van onze goede voornemens voor 2020. Andere goede voornemens op ons lijstje zijn het maken van een nieuwe Kinamo website met behalve onze huidige services ook een hele reeks nieuwe diensten en initiatieven.

De nieuwe Kinamo website zal dan ook in een vernieuwde huisstijl zijn. Een tijdje terug lanceerde we alvast een nieuwe netwerk status pagina voor Kinamo in de vernieuwde huisstijl.

Bij een nieuw logo en huisstijl horen uiteraard ook visitekaartjes. Hieronder ziet u alvast het visite kaartje van onze CEO en van Kinamo. Wat vindt u ervan?

Kinamo nieuw logo kaartjes Dominique 1

Visitekaartje voor onze CEO Dominique Quintelier

Infokinamonewlogo 1 1024x860
Visitekaartje voor Kinamo

Bij het maken van onze goede voornemens hebben we ook even de tijd genomen om een kort overzicht te maken van de mooie momenten van 2019.

Wat zijn uw ‘online’ goede voornemens voor 2020? Een nieuwe site? Nieuwe infrastructuur? Deel uw goede voornemens met ons zodat we ze in 2020 samen kunnen verwezenlijken.

Selecteer uw taal

Alle talen: