Microsoft Exchange 2003 - SSL certificaat installeren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:18:31.
Categorie: Alles over SSL certificaten

exchange 2003 Microsoft

Een SSL certificaat installeren op Microsoft Exchange 2003

Microsoft Exchange maakt gebruik van IIS om zijn certificaten te beheren. Om te lezen hoe u een certificaat installeert met Microsoft IIS 5 of Microsoft IIS 6, kan u het artikel « Een SSL certificaat op Microsoft IIS 5/6 installeren » lezen.

Als u nog geen certificaataanvraag (CSR) opmaakte en nog geen certificaat besteld heeft, raadpleeg dan « Certificaataanvraag op Microsoft IIS 5/6 » voor de stappen die u moet volgen om een certificaataanvraag te genereren.

Andere Microsoft Exchange versies

De documentatie voor het installeren van een SSL certificaat op recentere Microsoft Exchange versies vindt u in volgende artikels:

Gerelateerde artikels

Managed services in the spotlight

Our system administrators have lifted a couple of cargo ships filled with containers of work. (yes, that pun was on...

Lees meer

Hoe een fout op te lossen bij het upgraden van ESXi 6.5 naar 7.0 update 2 via vSphere Lifecycle Manager.

Kinamo maintains multiple VMware vSphere clusters, not only for our own infrastructure, but also for a variety of customers. As...

Lees meer

Extra hulp nodig?

Werden niet al uw vragen beantwoord?
Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Kinamo

Selecteer uw taal

Alle talen: