Microsoft Exchange 2003 - SSL certificaat installeren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:18:31.
Categorie: Alles over SSL certificaten

exchange 2003 Microsoft

Een SSL certificaat installeren op Microsoft Exchange 2003

Microsoft Exchange maakt gebruik van IIS om zijn certificaten te beheren. Om te lezen hoe u een certificaat installeert met Microsoft IIS 5 of Microsoft IIS 6, kan u het artikel « Een SSL certificaat op Microsoft IIS 5/6 installeren » lezen.

Als u nog geen certificaataanvraag (CSR) opmaakte en nog geen certificaat besteld heeft, raadpleeg dan « Certificaataanvraag op Microsoft IIS 5/6 » voor de stappen die u moet volgen om een certificaataanvraag te genereren.

Andere Microsoft Exchange versies

De documentatie voor het installeren van een SSL certificaat op recentere Microsoft Exchange versies vindt u in volgende artikels: