Kan ik gebruik maken van Adobe Coldfusion?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:04.
Categorie: Alles over webhosting

Coldfusion

Onze shared hosting abonnementen ondersteunen geen Adobe ColdFusion. Kinamo heeft ook geen plannen om Adobe ColdFusion op de Kinamo shared cluster te ondersteunen in de toekomst.

Is er een oplossing als ik Coldfusion nodig heb?

Kinamo staat u graag met raad en daad bij voor het installeren en de configuratie van Adobe Coldfusion op uw virtuele server (VPS), dedicated server of Kinamo Cloud server.