We love you!

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 28 nov. 2023.

Gelukkige Valentijn! Of je nu helemaal meegaat in het gebeuren rond Valentijn of je ervoor past, het is wat het is, op 14 februari is Valentijn hét topic van de dag!

Los van een commerciële feestdag, is het wel zo dat het niet slecht is als we allemaal elkaar nog net iets liever zien. Met meer liefde in het achterhoofd, springen we met Kinamo even mee op de Valentijnscommunicatie golf. En zo gebeurde het dus dat Kinamo, een hosting- en development bedrijf meedoet aan Valentijn.

Genoeg excuses voor onze melige communicatie rond Valentijn! 😉 Het is wat het is, we hebben Valentijnskaarten gemaakt voor jou.

Misschien ben je nog opzoek naar een kaartje? Bij deze helpen we je alvast op weg. Wist je dat onze baseline, Kinamo Your Uptime-partner is? Wel, met een beetje verbeelding zie je hoe we deze baseline vandaag ook met deze Valentijnsactie volbrengen.😉

Een valentijnscadeau voor jou

Dus hier zijn ze, onze valentijnskaarten, in Kinamo stijl. Hieronder vind je een korte beschrijving van de diensten die Kinamo aanbiedt. Kan je raden welke valentijnskaart is geïnspireerd op welke Kinamo service? Stuur ons een e-mail met welke kaart is gekoppeld aan welke Kinamo-service en misschien krijg je wel een geschenkje van ons.

W1
Kinamo

Selecteer uw taal

Alle talen: