Kinamo's META groeten VERSE

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 28 nov. 2023.

Ben je klaar voor nog meer beste wensen? We hopen van wel want hier zijn onze beste wensen voor jou, onze klanten, partners en vrienden.

Omdat beste wensen pas echt volledig zijn met daadwerkelijke "beste wensen", is dit wat we hopen dat 2023 voor jou brengt: een goede gezondheid, geluk en voorspoed.

Staat er nog iets anders op je wensenlijstje voor 2023? Laat het ons zeker weten! Misschien heb je wel wensen die we met de services van Kinamo kunnen vervullen. Alle andere wensen gaan we misschien niet direct kunnen vervullen, maar we gaan toch mits wat out-of-the-box thinking ons uiterste best doen om er iets mee te doen.

We hopen dat je nog een paar minuutjes voor ons hebt, want we nemen het maken van originele beste wensen hier heel serieus. Zoals ieder jaar hebben we ons best gedaan om iets leuks te maken, geheel in onze unieke Kinamo-stijl. Ontdek straks Kinamo's META greetings VERSE.

Hoogtepunten 2022

Zoals beloofd komt er dadelijk iets leuks om te doen maar eerst even het serieuze gedeelte 😉.

Het afgelopen jaar hebben we dankzij het harde werk en de toewijding van ons team terug een goede service kunnen bieden en onze diensten verder kunnen laten evolueren. Bedankt team!

Hieronder vind je kort een aantal van de hoogtepunten van 2022:

Managed services

Van het opzetten van moderne technologieën tot dagelijkse infrastructurele beheertaken, en het opvolgen van processen tot het oplossen van problemen en het bieden van technische ondersteuning, ons managed services-team heeft hun best aangedaan om alles soepel te laten verlopen.

Ze hebben gewerkt aan technische pareltjes zoals: het opzetten van AWS-infrastructuren, VDI-hosting, het implementeren van Grafana-monitoringoplossingen en -dashboards, het implementeren van tientallen containerdiensten, het opzetten van continue integratiepijplijnen, het opzetten van grote en kleine Nextcloud-installaties, …

Ontwikkeling

Ook qua ontwikkelingsprojecten was het afgelopen jaar een interessant jaar.

Zo hebben we een learning management systeem opgezet voor Octopus. Dankzij verschillende cursussen leren gebruikers alles over boekhouden en meer specifiek boekhouden met Octopus Accountancy Software.

We maakten een nieuwe website voor Alfaport Voka. Deze organisatie behartigt de gezamenlijke belangen van de logistieke en maritieme bedrijven in de haven van Antwerpen. De nieuwe website helpt om hun stakeholders op de hoogte te houden van hun evenementen en activiteiten.

De afgelopen twee jaar hebben we ook gewerkt aan 3D AR/VR-projecten en 360° foto/video virtuele belevingen. We gingen verder dan alleen de ontwikkeling ervan. Zo gingen we mee naar evenementen om de klanten van onze klanten enthousiast te maken met deze virtuele ervaringen.

Applicatie beveiliging

De afgelopen jaren neemt het aantal cyberaanvallen en cybercriminaliteit toe. Omdat we vaak de vraag kregen zijn we in 2022 begonnen met het aanbieden van hosting- en applicatiebeveiligingsaudits. We hebben onze jarenlange expertise gebundeld en ons team versterkt met frisse inzichten.

Als er zwakke punten zijn in je applicatie of website, zal onze beveiligingsspecialist die voor je vinden. Uiteraard kunnen we je ook helpen met het geven van advies over hoe zaken op te lossen of ze effectief voor je oplossen.

Algemene diensten

We zijn ook dankbaar voor al die klanten die ervoor hebben gekozen om met Kinamo samen te werken voor hun domeinnamen, SSL-certificaten, shared hosting, Nextcloud cloudopslag en managed services.

Beste wensen 2023: Kinamo’s META greetings VERSE

Elk jaar proberen we voor onze beste wensen iets unieks te creëren. Iets dat anders is dan alle andere beste wensen die je zult of al hebt ontvangen.

In ruil voor de tijd die je hebt besteedt aan het lezen van dit artikel, hebben we een leuke ervaring gecreëerd. Eén die toevallig ook enkele van onze vaardigheden en diensten in de kijker zet.

Enkele van onze leuke ervaringen uit het verleden met de beste wensen zijn de zelf uitknipbare 3D real-world kerstkaart en de scroll-sneeuwbol van ons kantoor in Antwerpen.

Dit jaar gingen we een stap verder in virtueel land met onze eigen kleine "META greetings VERSE". Een digitale 3D Kinamo-ruimte waar je onze hardwerkende bot elfjes kunt zien, het voordeel van een loadbalancer kunt ervaren en gaat ontdekken wat we het afgelopen jaar hebben uitgespookt!

Tot slot

Ook het komende jaar, zijn we zullen we onze diensten blijven verbeteren en uitbreiden. Klanten de best mogelijke support bieden is ook in 2023 top prioriteit.

Onze klanten bedanken we bij deze voor hun loyaliteit, vertrouwen en mooie projecten.

We zijn ons ervan bewust dat er altijd ruimte is voor verbetering en we zijn vastbesloten om het komende jaar te blijven innoveren en evolueren. Voor 2023 zijn er verschillende spannende projecten in de maak en we kunnen niet wachten om ze met jullie te delen.

We wensen je een voorspoedig 2023!

Selecteer uw taal

Alle talen: