Wordt er een backup genomen van mijn virtuele server?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:20.
Categorie: Cloud servers

backup

Wanneer neemt Kinamo backups van mijn server?

Kinamo neemt steeds een backup van de volledige virtuele server.

Uw virtuele server wordt elke nacht volledig gebackupped naar een afzonderlijk backup volume op het Kinamo Storage Area Network (SAN) systeem.

Hoe een backup van mijn virtuele server restoren?

U kan een restore aanvragen tot vijf dagen terug in de tijd. Contacteer de Kinamo support afdeling om een restore van uw virtuele server aan te vragen.