Ondersteunt uw hosting bezoekers statistieken?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:14.
Categorie: Alles over webhosting

shared hosting

Elk shared hosting abonnement van Kinamo beschikt over een toegang tot de Mijn Kinamo website.

Per website kan u volwaardige bezoekersstatistieken raadplegen. Deze worden gegenereerd op basis van de log bestanden van uw website en geven een nauwkeurig beeld van het aantal bezoekers van uw site, het gemiddelde verbruik in dataverkeer, populaire pagina's, populaire downloads en meer...