Microsoft Exchange 2013 - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:20:11.
Categorie: Alles over SSL certificaten

CSR Exchange 2013 Microsoft

Een CSR genereren op Microsoft Exchange 2013

Dit artikel toont u hoe een certificaataanvraag, ook wel CSR, op te maken, met behulp van het Exchange Admin Center (EAC). Als u uw SSL certificaat reeds ontving van de uitgever, kan u verder met de « Instructies om een SSL certificaat te installeren op Microsoft Exchange 2013 ».

Andere Microsoft Exchange versies

De documentatie voor SSL certificaataanvragen voor recentere Microsoft Exchange versies vindt u in volgende artikels:

Hoe een SSL certificaataanvraag genereren op Microsoft Exchange 2013?

1. Verbind met het Exchange Admin Center door in u webbrowser het adres https://localhost/ecp in te geven, en login met het DOMAIN\USER formaat.

2. Klik Servers aan de linkerkant, dan Certificates rechtsboven, vervolgens het + symbool om de New Exchange Certificate wizard te starten.

3. Kies Create a request for a certificate from a certification authority and klik Next.

4. Kies een naam voor het certificaat. Gebruik het rootdomein waarvoor u het SSL certificaat aanvraagt.

5. Als u een wildcard certificaat verlangt, vink dan het vakje Request a wildcard certificate aan, en vul het rootdomein in.

6. Kies op welke server de certificaataanvraag zal bewaard worden.

7. Voeg de services en bijbehorende subdomeinen die u wenst te beveiligen toe door ze in de lijst te selecteren. Indien u opteerde voor een wildcard certificaat, wordt deze stap overgeslagen.

8. Controleer de domeinnamen die door Exchange 2013 gesuggereerd worden. Als u plant om meerdere domeinnamen te beveiligen met een SAN SSL certificaat, kan u ze aan de lijst toevoegen.

9. Vul de gegevens van uw organisatie in.

• Organization - De officiële benaming van uw bedrijf zoals die voorkomt in uw statuten.
    • Organizational Unit - De dienst waartoe u behoort. U mag dit veld ook leeg laten.
    • City/locality - De stad van uw bedrijf.
    • State/province - De staat of provincie van uw bedrijf. Gebruik geen afkortingen!
    • Country/region - De twee-letter ISO code voor het land van uw bedrijf.
  10. Kies een netwerkpad waar het CSR bestand bewaard moet worden.

11. Vervolgens zoekt u uw CSR met behulp van Windows Explorer, dubbelklikt u het om het te openen, en kopieert u de volledige inhoud ervan, met inbegrip van de BEGIN CERTIFICATE REQUEST en END CERTIFICATE REQUEST regels, in Kinamo's SSL Certificaat Aanvraag formulier.
  12. Na ontvangst van uw SSL certificaat kan u verder met het installeren ervan.

Gerelateerde artikels

Managed services in the spotlight

Our system administrators have lifted a couple of cargo ships filled with containers of work. (yes, that pun was on...

Lees meer

Hoe een fout op te lossen bij het upgraden van ESXi 6.5 naar 7.0 update 2 via vSphere Lifecycle Manager.

Kinamo maintains multiple VMware vSphere clusters, not only for our own infrastructure, but also for a variety of customers. As...

Geen nood, via een support aanvraag helpen wij u graag verder!

Kinamo