Kan ik zelf beslissen welke toepassingen ik op mijn server plaats?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:12.
Categorie: Cloud servers

Cloud Servers Dedicated Servers managed hosting Virtuele Servers

U kan zelf bepalen welke toepassingen u installeert op uw server. U beschikt standaard over volledige toegang tot uw server via SSH (Secure Shell) in het geval van Linux servers of Remote Desktop in het geval van Windows servers.

Kinamo assisteert u met plezier bij het installeren en configureren van ondersteunde software.