Kan ik bepaalde groepen gebruikers toegang verlenen tot bepaalde mappen?

Laatst bijgewerkt op 11 sep. 2023 11:41:56.
Categorie: Cloudopslag

Gebruikers, groepen en toegang

De Kinamo cloudopslag oplossing maakt onderliggend gebruik van Nextcloud.

U kan binnen de omgeving via de webinterface nieuwe gebruikers aanmaken, groepen aanmaken, gebruikers in groepen plaatsen en op het niveau van de verschillende folders (mappen) instellen welke gebruiker of groep(en) toegang hebben tot deze mappen.

U kan eveneens instellen wie enkel mag lezen of wie volledige toegang heeft.

Deze in te stellen rechten laten u toe een flexibele opslag oplossing uit te werken voor uw vereniging of bedrijf!

Meer uitgebreide informatie over delen van bestanden vindt u in de Nextcloud handleiding.

Gerelateerde artikels

Is er back-up inbegrepen in mijn cloudopslag?

Opgelet, Kinamo cloud opslag is géén back-up oplossing. Cloudopslag dient voor het bewaren van uw bestanden in een cloud omgeving...

Lees meer

Kan ik meer opslagruimte krijgen voor mijn cloudopslag abonnement?

Kinamo cloud opslag is vlot uitbreidbaar zodat u steeds beschikt over voldoende opslagruimte.

Lees meer

Op welke apparaten / clients kan ik gebruik maken van de Kinamo Nextcloud cloudopslag?

De Kinamo cloud opslag oplossing kan synchroniseren met verschillende apparaten dankzij de beschikbare client software.