Hoe wordt het dataverkeer van mijn server colocatie gemeten?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:00.
Categorie:

Kinamo meet het verbruikte dataverkeer rechtstreeks op de switch poort waar uw server op werd aangesloten bij de installatie in ons datacenter. Wij meten zowel ingaand als uitgaand verkeer. Op maandelijkse basis kijken wij na of het door u verbruikte dataverkeer de toegelaten limiet niet overschreden heeft.

Indien dit het geval is zal het extra verbruikte dataverkeer u op het einde van de maand aangerekend worden. U kan desgewenst voor de volgende maand bijkomend dataverkeer bestellen aan voordelig tarief.

U heeft ten allen tijde toegang tot de bandbreedte statistieken van uw server colocatie dienst via de Kinamo selfcare website.