Microsoft IIS 6 - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:23:15.
Categorie: Alles over SSL certificaten

CSR IIS 5 IIS 6 Microsoft Windows server 2000

Cet article vous guide pour générer une demande de certificat SSL, également appelée CSR, en vous servant de la console de gestion de Windows Server 2003 ou Windows Server 2000. Si vous disposez déjà du certificat que l'émetteur vous a envoyé, veuillez consulter les instructions d'installation de certificat sur IIS 5/6.

Hoe een SSL certificaataanvraag genereren op Microsoft IIS 5/6?

1. Open de IIS console via Start, dan naar Administrative Tools, vervolgens Internet Information Services (IIS).
  2. Selecteer uw servernaam aan de linkerkant.
  3. Klik op de website die u wenst te beveiligen.

4. Rechts-klik op de naam van de website en selecteer Properties.

5. Klik op de Directory Security tab en selecteer Server certificate... onder de Secure Communications hoofding:

6. De Web Server Certificate Wizard start nu. Klik Next om verder te gaan.

7. Selecteer de Create a new certificate optie.

8. Selecteer Prepare the request now, but send it later.
  9. Kies een naam voor uw certificaat. Gebruik gemakshalve de domeinnaam waar u de aanvraag voor indient. Onder Bit length kiest u minstens 2048 bits, en laat het vakje Select cryptographic service provider aangevinkt.