Microsoft Exchange 2003 - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:18:31.
Categorie: Alles over SSL certificaten

CSR exchange 2003 Microsoft

Een CSR genereren voor Microsoft Exchange 2003

Microsoft Exchange maakt gebruik van IIS om zijn certificaten te beheren. Om te lezen hoe u een certificaataanvraag opstelt met Microsoft IIS 5 of Microsoft IIS 6, kan u het artikel « Certificaataanvraag op Microsoft IIS 5/6 » lezen. Beschikt u reeds over een SSL certificaat dat u van uw uitgever ontving, raadpleeg dan « Een SSL certificaat op Microsoft IIS 5/6 installeren » voor de handleiding.

Andere Microsoft Exchange versies

De documentatie voor SSL certificaataanvragen voor recentere Microsoft Exchange versies vindt u in volgende artikels: