Is het Kinamo netwerk redundant?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:01.
Categorie:

Vanzelfsprekend! Ons netwerk is opgebouwd om een zo hoog mogelijke connectiviteit en snelheidsgarantie ter beschikking te stellen van de klant.

Geen single point-of-failure

Elke schakel in het Kinamo netwerk is ontdubbeld zodat er geen punten verantwoordelijk kunnen zijn voor een onbereikbaar zijn van het netwerk (SPOF of single point of failure) of de verbinding naar uw server.

1. Wij beschikken over meerdere verbindingen naar Internet via verschillende netwerk operatoren en zelfs datacentra.
  2. De verbindingen komen op ons netwerk aan langs twee individuele en redundante BGP routers.
  3. De routers zijn op hun beurt verbonden met redundante aggregatie gigabit switches.
  4. De gigabit switches zijn verbonden met redundante firewalls.
  5. De firewalls zijn verbonden met gigabit access switches, vanzelfsprekend ook redundant opgesteld.
  6. Elke hardware server is verbonden met twee verschillende gigabit access switches en beschikt over twee voedingen.
  7. Elk rack beschikt over twee gescheiden stroomcircuits ( A en B feed ).
  8. Apparatuur welke niet over dubbele voedingen beschikt is aangesloten op een STS switch welke op zijn beurt op beide stroomcircuits is aangesloten.

Waar kan ik de redundantie van het Kinamo netwerk nagaan?

De Robtex site laat u toe om informatie op te vragen over alle Internet Service Providers die beschikken over een eigen AS-nummer. Klik op onderstaande link voor informatie over AS44806, het AS-nummer van Kinamo. Zoals u kan zien, beschikken we over een onafhankelijk netwerk met redundante internetverbindingen via verschillende IP transit providers.