Kan ik mijn e-mail berichten op vakantie of bij een klant raadplegen?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:08.
Categorie: E-mail

E-mail

Elk Kinamo e-mail adres kan u raadplegen via een uitgebreide webmail e-mail client. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet verbinding en een web browser.

Via de Kinamo webmail toepassing kan u overal ter wereld toegang krijgen tot uw e-mail berichten en adresboek.

U kan de Kinamo Webmail Website raadplegen op volgend adres:

<a href="http://webmail.kinamo.be" target="_blank">https://webmail.kinamo.be</a>