Wat is het adres van FTP server voor het Kinamo shared hosting platform?

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:20:15.
Categorie: Alles over webhosting

cluster ftp

Het Kinamo shared hosting platform maakt gebruik van een cluster met webservers. Wie zijn website wil publiceren kan dit via FTP.

Gebruik in uw FTP programma volgende hostnaam:

ftp.hosting.kinamo.be

Deze server is enkel geldig voor de Linux hosting!
Onze FTP server ondersteunt standaard FTPS (ook bekend als FTPES, FTP-SSL, S-FTP of FTP Secure) en werkt met een SSL certificaat dat u dient te aanvaarden bij het maken van de eerste connectie.
Vervolgens is uw verbinding geëncrypteerd en verloopt de bestandsoverdracht over een beveiligde verbinding.