Microsoft IIS 7 - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:23:14.
Categorie: Alles over SSL certificaten

CSR IIS 7 Microsoft Windows server 2008

Een CSR genereren op Microsoft IIS 7

Dit artikel toont u hoe een certificaataanvraag, ook wel CSR, kan aanmaken, met behulp van de Management Console op Windows 2008 Server. Als u uw SSL certificaat reeds ontving van de uitgever, kan u verder met de Instructies om een SSL certificaat te installeren op Microsoft IIS 7.

Hoe een SSL certificaataanvraag genereren op Microsoft IIS 7?

1. Open de IIS console via Start, dan naar Administrative Tools, vervolgens Internet Information Services (IIS) Manager.
  2. Selecteer uw servernaam aan de linkerkant.
  3. In het middelste venster dubbelklikt u Server Certificates onder de IIS hoofding.

4. In het Actions menu rechts, klikt u op Create Certificate Request... om de CSR dialoog te starten.