Lighttpd - SSL certificaataanvraag (CSR) genereren

Laatst bijgewerkt op 6 sep. 2023 13:18:31.
Categorie: Alles over SSL certificaten

CSR Lighttpd OpenSSL

Een SSL certificaataanvraag aanmaken voor Lighttpd

Lighttpd maakt gebruik de OpenSSL tools voor zijn certificaatbeheer. Om een CSR aan te maken voor een Lighttpd webserver volgt u het artikel « Hoe maak ik een certificaataanvraag (CSR) aan met OpenSSL ».

Bent u reeds in het bezit van uw certificaat, en wenst u het op Lighttpd te installeren, neem dan een kijkje bij het artikel « Hoe installeer ik een SSL certificaat op Lighttpd? ».