Kan ik de firewall configuratie van mijn server zelf beheren?

Laatst bijgewerkt op 28 sep. 2023 10:32:25.
Categorie: Managed Servers

colocation Dedicated Servers Virtuele Servers

Kinamo maakt uitsluitend gebruik van hardware firewalls. Elke dedicated server en server in co-locatie geplaatst in ons netwerk is beschermt door twee redundante firewalls.

Standaard openen wij op de firewall de meest frequent gebruikte poorten, bijvoorbeeld HTTP, HTTPS en FTP verkeer.
De poorten die betrekking hebben op het beheer van uw server op afstand, zoals SSH, VNC en Remote Desktop, zijn enkel beschikbaar na het maken van een VPN verbinding. Dit is een bijkomende beveiliging voor toegang tot uw server.

Indien u bijkomende in- of uitgaande poorten nodig heeft op de firewall voor uw server volstaat het om contact op te nemen met onze support desk.
Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder en wijzigen de firewall configuratie naar uw wensen.
U kan zelf de configuratie niet aanpassen. Klanten die kiezen voor een dedicated firewall setup kunnen indien gewenst toegang verkrijgen tot hun dedicated firewall.