SSL certificaten van GlobalSign

GlobalSign

GlobalSign werd in 1996 in België opgericht, en werd ondertussen opgekocht door het Japanse GMO Cloud. Door zijn historische roots en zijn huidige eigenaar is GlobalSign marktleider op de Europese en Japanse markten. GlobalSign is een pioneer op het vlak van SSL diensten over IPv6, en revolutioneert de markt regelmatig met innovaties zoals One-Click SSL, een eenvoudige manier om SSL certificaten te installeren zonder technische kennis, of Cloud SSL, een SNI-gebaseerde oplossing die toelaat om certificaten te hosten zonder eigen IP-adres.

Voordelen


  • High-end certificaatuitgever
  • Marktleider in Europa en Japan
  • Evenwichtig productgamma
  • Low-cost AlphaSSL aanbod

GlobalSign is een naam die klinkt als een klok, zeker op zijn thuismarkten, en is de voornaamste challenger van de Symantec groep. Een uitstekende keuze voor wie een Europees of Japans publiek aanspreekt.

De verschilpunten


  • Gratis mail, owa en autodiscover subdomeinen
  • Beveiligt www en niet-www
  • Ongelimiteerde server licenties
  • Goedkope SANs

GlobalSign certificaten zijn op het eerste zicht niet de goedkoopste, maar bieden tal van gratis opties, wat ze in veel omstandigheden een interessante en kwalitatieve keuze maakt.

's mening


GlobalSign mikt op het high-end segment van de SSL markt, en ondervindt enkel concurrentie van Symantec. Tenzij u voornamelijk de Amerikaanse markt wil bespelen, bent u beter en goedkoper af met de prijzen en opties van GlobalSign.

Onze beoordeling:
5.0

Certificaten van GlobalSign

AlphaSSL

Het AlphaSSL certificaat van GlobalSign is een goedkoop SSL certificaat dat ogenblikkelijk uitgegeven wordt. Een ideaal certificaat voor wie goedkoop zijn domeinnaam wil beveiligen, en compatibel met Kinamo Cloud SSL, zodat u geen eigen IP-adres nodig heeft.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 1.000 $

GlobalSign AlphaSSL

AlphaSSL Wildcard

Het goedkoopste, snel uitgereikt SSL certificaat dat uw rootdomein en alle subdomeinen beveiligt. Het AlphaSSL Wildcard certificaat is compatibel met Kinamo Cloud SSL, wat u de kost van een eigen IP-adres uitspaart.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 1.000 $

GlobalSign AlphaSSL Wildcard

DomainSSL

GlobalSign DomainSSL biedt u robuuste encryptie, en het recht om de GlobalSign seal op uw website te plaatsen, wat vertrouwen wekt. Het certificaat wordt automatisch uitgereikt, biedt ondersteuning voor extra subdomeinen, bevat 3 gratis mail subdomeinen, en is Kinamo Cloud SSL compatibel.

Domain validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

GlobalSign DomainSSL

DomainSSL Wildcard

Het GlobalSign DomainSSL Wildcard certificaat is de goedkoopste wildcard van de top-uitgevers. Het beveiligt uw domeinnaam en al zijn subdomeinen. De dynamische GlobalSign Site Seal wekt vertrouwen en verbetert uw conversies.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

GlobalSign DomainSSL Wildcard

OrganizationSSL

GlobalSign OrganizationSSL certificaten nemen uw organisatiegegevens op het certificaat op, wat meer vertrouwen wekt bij uw bezoekers. De ongelimiteerde server licenties, de 3 gratis mail subdomeinen en de optie om extra SANs toe te voegen maken dit certificaat werkelijk polyvalent inzetbaar.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GlobalSign OrganizationSSL

OrganizationSSL Wildcard

Het GlobalSign OrganizationSSL Wildcard certificaat valideert uw organisatie en beschermt al uw subdomeinen. Optioneel kan u er verschillende domeinnamen aan te voegen, wat dit certificaat uniek maakt: zowel wildcard als SAN.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard) (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GlobalSign OrganizationSSL Wildcard

ExtendedSSL

Het GlobalSign ExtendedSSL certificaat is een topklasse certificaat met Extended Validation. Met andere woorden: een uitgebreide validatie van uw onderneming volgens de hoogste industrienormen. Uw bezoekers krijgen een groene adresbalk te zien in de browser, inclusief naam van uw organisatie. Extra SANs zijn goedkoop toe te voegen.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

GlobalSign ExtendedSSL