SSL123

Het SSL123 certificaat van Thawte is een instapcertificaat van een betrouwbare uitgever dat na een summiere validatie wordt uitgereikt. Het laat u toe om uw website te beveiligen aan een redelijke prijs.

Thawte SSL123

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 59.99 50.99 -15 %

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Thawte's SSL123 moet opboksen tegen geduchte concurrentie in het single domein DV segment, maar sinds Thawte ook ongelimiteerde serverlicenties en www / niet-www beveiliging aanbiedt is het opnieuw een geduchte concurrent voor de Comodo InstantSSL Pro aan dezelfde prijs, of de Comodo InstantSSL Premium of GeoTrust QuickSSL Premium in dezelfde prijsklasse.

Kinamo's score:
3.5
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 3 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het SSL123 certificaat is verzekerd voor 500.000 $.

Enkel domein

Thawte beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw SSL123 certificaat.

Domein validatie

Thawte valideert de eigendom van het domein voor de uitgifte. Het SSL123 certificaat wordt doorgaans in luttele minuten afgeleverd.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

SSL123

Thawte SSL123

Andere SSL certificaten van Thawte

Thawte certificaten Prijs Info
SGC SSL Supercert Vanaf € 215.00
SSL Web Server Vanaf € 101.99
SSL Web Server EV Vanaf € 189.00
SSL123 Vanaf € 50.99