SSL Web Server EV

Het Thawte Web Server EV SSL certificaat biedt uitgebreide validatie, en laat u toe om de groene adresbalk met uw bedrijfsnaam aan uw bezoekers weer te geven.

Thawte SSL Web Server EV

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 209.00 189.00 -10 %
Extra domein
Prijs/jaar € 189.00 € 159.00 -16%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Sinds Thawte's Web Server EV eveneens op meerdere server mag gebruikt worden en het niet-www domein mee beveiligt, is het een geduchte concurrent van het EV certificaat van de andere Symantec-dochter, GeoTrust TrueBusinessID EV, dat weliswaar net iets goedkoper is. Comodo's EV certificaat is misschien ook een kijkje waard.

Kinamo's score:
3.5
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 2 sterren, gebaseerd op 4 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het SSL Web Server EV certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Single / Multi Domein

Het SSL Web Server EV certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Extended validatie

Thawte controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het SSL Web Server EV certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een SSL Web Server EV certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

SSL Web Server EV

Thawte SSL Web Server EV

Andere SSL certificaten van Thawte

Thawte certificaten Prijs Info
SGC SSL Supercert Vanaf € 215.00
SSL Web Server Vanaf € 101.99
SSL Web Server EV Vanaf € 189.00
SSL123 Vanaf € 50.99