SSL Web Server

Thawte's Web Server SSL certificaat valideert uw organisatie aan uw bezoekers. Een mid-level SSL certificaat van een bekende uitgever, aan een redelijke prijs.

Thawte SSL Web Server

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 119.99 101.99 -15 %
Extra domein
Prijs/jaar € 99.99 € 84.99 -15%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Thawte's Web Server SSL certificaat is correct geprijsd voor wat het biedt, en heeft tegenwoordig dezelfde extra's als zijn gelijk geprijsde broer GeoTrust TrueBusinessID. Als u erop gebrand bent om een Thawte site seal op uw website te tonen, is dit certificaat een goede keuze voor u.

Kinamo's score:
3.5
  • Wildcard
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 6 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het SSL Web Server certificaat is verzekerd voor 1.250.000 $.

Single / Multi Domein

Het SSL Web Server certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

Thawte controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het SSL Web Server certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

SSL Web Server

Thawte SSL Web Server

Andere SSL certificaten van Thawte

Thawte certificaten Prijs Info
SGC SSL Supercert Vanaf € 215.00
SSL Web Server Vanaf € 101.99
SSL Web Server EV Vanaf € 189.00
SSL123 Vanaf € 50.99