Secure Site Pro

Het Secure Site Pro SSL certificaat omvat alle Symantec voordelen: het Norton Secured seal, dagelijkse virusscans en Site-in-Search. Het beveiligt eveneens de verbindingen met een minimum van 128 bits, ook voor oudere browsers.

Symantec Secure Site Pro

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 799.00 749.00 -6 %
Extra domein
Prijs/jaar € 699.00 € 679.00 -3%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

We lopen niet warm voor Server Gated Cryptography, zoals u kan merken als u onze website doorloopt. Het betreft een vrij nutteloze technologie die er enkel op doelt om browsers te beveiligen die zo oud zijn dat ze in een museum thuishoren. Certificaatuitgevers zouden SGC gratis moeten aanbieden, of beter nog SGC niet aanbieden, en het gebruik van recente, veilige browsers promoten. Uw mening kan verschillen, maar wij opteren elke keer om voor dezelfde prijs de groene balk van Symantec's Secure Site EV te tonen, eerder dan voor SGC.

Kinamo's score:
2.5
  • Wildcard
  • Onbeperkte server licenties
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 1 sterren, gebaseerd op 7 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het Secure Site Pro certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Single / Multi Domein

Het Secure Site Pro certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

Symantec controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het Secure Site Pro certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Seal-in-Search

De Seal-in-Search technologie toont uw Norton Secured Site Seal in Google zoekresultaten, zodat u zich meteen van de concurrentie onderscheidt.

Dagelijkse antivirus scanning

Uw website wordt dagelijks op malware en virussen gecontroleerd door Symantec. Uw bezoekers kunnen bijgevolg in volle vertrouwen hun aankopen doen op uw website.

Server Gated Cryptography (SGC)

Server Gated Cryptography laat oudere browsers toe om hun zwakke 40 bits-encryptie naar een minimum van 128 bits te brengen. Het Secure Site Pro certificaat is een goede keuze als u oudere browsers moet beveiligen.

Secure Site Pro

Symantec Secure Site Pro

Andere SSL certificaten van Symantec

Symantec certificaten Prijs Info
Secure Site Vanaf € 319.00
Secure Site Pro Vanaf € 749.00
Secure Site Pro with EV Vanaf € 1149.00
Secure Site with EV Vanaf € 749.00