Secure Site

Symantec's instapcertificaat Secure Site legt de lat hoog. Uw organisatie wordt vermeld op het certificaat, uw geniet van een betere positionering in zoekresultaten dankzijn Site-in-Search, dagelijkse virusscans en de Norton Secured seal. Bestel Secure Site SSL bij Kinamo tot 3x goedkoper dan bij Symantec zelf.

Symantec Secure Site

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 349.00 319.00 -9 %
Extra domein
Prijs/jaar € 299.00 € 279.00 -7%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Secure Site is Symantec's instapcertificaat, met het hele pakket aan Symantec voordelen, zoals de Norton Secured seal, dagelijkse malware scanning van uw website, en verbeterde zichtbaarheid in zoekresultaten via Site-in-Search. Het is een correct geprijsd certificaat in het licht van wat het biedt en de reputatie van de uitgever, maar het ondervindt concurrentie van GlobalSign's OrganizationSSL aan de helft van de prijs, evenals van Comodo's EV SSL, of zelfs GeoTrust's TrueBusinessID EV SAN, dat 4 extra domeinen beveiligt en een groene balk biedt.

Kinamo's score:
4.0
  • Wildcard
  • Onbeperkte server licenties
  • Groene adresbalk
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 1 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het Secure Site certificaat is verzekerd voor 1.500.000 $.

Single / Multi Domein

Het Secure Site certificaat valideert één enkele domeinnaam, maar u kan er optioneel extra SAN's aan toevoegen om meerdere domeinen te beveiligen.

Organisatie validatie

Symantec controleert de domeinnaam, maar ook uw organisatie. Uw bedrijfsgegevens zijn op het Secure Site certificaat opgenomen, wat uw bezoekers vertrouwen inboezemt.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Seal-in-Search

De Seal-in-Search technologie toont uw Norton Secured Site Seal in Google zoekresultaten, zodat u zich meteen van de concurrentie onderscheidt.

Dagelijkse antivirus scanning

Uw website wordt dagelijks op malware en virussen gecontroleerd door Symantec. Uw bezoekers kunnen bijgevolg in volle vertrouwen hun aankopen doen op uw website.

Secure Site

Symantec Secure Site

Andere SSL certificaten van Symantec

Symantec certificaten Prijs Info
Secure Site Vanaf € 319.00
Secure Site Pro Vanaf € 749.00
Secure Site Pro with EV Vanaf € 1149.00
Secure Site with EV Vanaf € 749.00