EV SSL SGC

Het EV SGC SSL certificaat van Comodo combineert uitgebreide validatie en groene adresbalk met Server Gated Cryptography technologie die oudere browsers toelaat om met minimum 128 bits encryptie te connecteren. Dat alles aan een meer dan faire prijs.

Comodo EV SSL SGC

Duur 1 jaar 2 jaar
Prijs/jaar 349.00 299.00 -14 %

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Als u zowel Extended Validation als Server Gated Cryptography zoekt, zijn de opties niet dik gezaaid. U heeft de keuze tussen Comodo's EV SSL SGC en Symantec's Secure Site Pro with EV, dat ettelijke lichtjaren van zijn concurrent verwijderd is, zowel in opties als in prijs. Zijn én EV én SGC onontbeerlijk zonder daarom zwarte sneeuw te zien, dan is dit het certificaat voor u.

Kinamo's score:
4.0
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Gratis mail, owa & autodiscover subdomeinen
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 1 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het EV SSL SGC certificaat is verzekerd voor 1.750.000 $.

Enkel domein

Comodo beveiligt één enkele fully qualified domeinnaam met uw EV SSL SGC certificaat.

Extended validatie

Comodo controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het EV SSL SGC certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een EV SSL SGC certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

Server Gated Cryptography (SGC)

Server Gated Cryptography laat oudere browsers toe om hun zwakke 40 bits-encryptie naar een minimum van 128 bits te brengen. Het EV SSL SGC certificaat is een goede keuze als u oudere browsers moet beveiligen.

EV SSL SGC

Comodo EV SSL SGC

Andere SSL certificaten van Comodo

Comodo certificaten Prijs Info
EssentialSSL Vanaf € 30.99
EssentialSSL Wildcard Vanaf € 144.99
EV SSL Vanaf € 219.00
EV SSL Multi-Domain Vanaf € 339.00
EV SSL SGC Vanaf € 299.00
InstantSSL Vanaf € 42.99
InstantSSL Multi-Domain Vanaf € 139.99
InstantSSL Premium Vanaf € 69.99
InstantSSL Premium Wildcard Vanaf € 229.00
InstantSSL Pro Vanaf € 52.99
PositiveSSL Vanaf € 19.99
PositiveSSL Multi-Domain Vanaf € 79.99
PositiveSSL Wildcard Vanaf € 109.99
Unified Communications SSL Vanaf € 139.99