EV SSL Multi-Domain

Het vertrouwen dat enkel een EV certificaat kan wekken, gekoppeld aan de optie om meerdere domeinnamen te beveiligen. Comodo's EV SSL Multi-Domain beveiligt 3 domeinen, met een maximum van 100.

Comodo EV SSL Multi-Domain

Duur 1 jaar 2 jaar
SSL Certificaat
Prijs/jaar 399.00 339.00 -15 %
Extra domein
Prijs/jaar € 99.99 € 89.99 -10%

Certificaatoverzicht

's oordeel over dit SSL certificaat:

Comodo's EV SSL Multi-Domain is een goede keuze als u maximum drie domeinnamen in extended validatie wil beveiligen. Extra SAN's zijn daarentegen niet zo interessant, aan dezelfde prijs als die voor GlobalSign ExtendedSSL, en dubbel zo duur als GeoTrust TrueBusinessID EV SAN. Beide alternatieven zijn te overwegen als u een groot aantal domeinen via één certificaat wil beveiligen.

Kinamo's score:
4.0
  • Wildcard
  • Organisatiegegevens op certificaat
  • Kinamo Cloud SSL compatibel
  • Niet-www domein gratis beschermd

Beoordeel dit product!

Score van 3 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

Waarborg

De waarborg is het bedrag dat de certificaatuitgever uitkeert aan uw klant als deze financieel verlies leidt door een foutief uitgereikt certificaat. Het EV SSL Multi-Domain certificaat is verzekerd voor 1.750.000 $.

Multi Domein

Het EV SSL Multi-Domain certificaat laat u toe om verschillende root domeinen op één enkel certificaat onder te brengen.

Extended validatie

Comodo controleert uw domein en audit uw organisatie voor de afgifte van het EV SSL Multi-Domain certificaat. Uw bezoekers hebben de zekerheid dat ze met een bona-bedrijf in zee gaan.

Dynamic Site Seal

Een Dynamic Site Seal is een klikbare afbeelding van de certificaatuitgever die aantoont dat uw website beveiligd is. De Site Seal boezemt vertrouwen in en verbetert uw online verkoopsresultaten.

Onbeperkte server licenties

Dit certificaat mag op een onbeperkt aantal servers geinstalleerd worden, wat u toelaat om het te gebruiken voor load balancers, of voor verschillende onafhankelijke websites als u voor een wildcard of SAN certificaat opteert.

Groene adresbalk in de browser

Als beloning voor het strikt validatieproces voor een EV SSL Multi-Domain certificaat, krijgen bezoekers een groene adresbalk met uw naam te zien. Uw klanten weten onmiddellijk dat ze zich op een hoogst betrouwbare website bevinden.

EV SSL Multi-Domain

Comodo EV SSL Multi-Domain

Andere SSL certificaten van Comodo

Comodo certificaten Prijs Info
EssentialSSL Vanaf € 30.99
EssentialSSL Wildcard Vanaf € 144.99
EV SSL Vanaf € 219.00
EV SSL Multi-Domain Vanaf € 339.00
EV SSL SGC Vanaf € 299.00
InstantSSL Vanaf € 42.99
InstantSSL Multi-Domain Vanaf € 139.99
InstantSSL Premium Vanaf € 69.99
InstantSSL Premium Wildcard Vanaf € 229.00
InstantSSL Pro Vanaf € 52.99
PositiveSSL Vanaf € 16.99
PositiveSSL Multi-Domain Vanaf € 71.99
PositiveSSL Wildcard Vanaf € 109.99
Unified Communications SSL Vanaf € 139.99