SSL certificaten

Een SSL / TLS certificaat (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security) zorgt voor een beveiligde, geëncrypteerde verbinding tussen de webbrowser en uw website. Uw website is bereikbaar via HTTPS (HTTP Secure) i.p.v. HTTP.

Waarom SSL?

Een SSL website geeft uw bezoeker correcte informatie over u, versleutelt de persoonlijke en financiële gegevens die hij met u deelt, en vergroot zijn vertrouwen in uw website, met meer online transacties als gevolg.

Kinamo biedt u een ruim aanbod aan goedkope SSL certificaten, tot 50% goedkoper dan bij de uitgever zelf, een gedetailleerd productoverzicht, en advies op maat!

SSL certificaten vanaf
16,99/jr

Type validering

Drie manieren van valideren

Domeinvalidatie (DV)

Bij SSL certificaten met domein validatie (DV) wordt enkel uw domeinnaam gevalideerd. Dit is vooral geschikt voor toepassingen waarbij gegevens veilig moeten verzonden worden, maar waarbij de identiteit van de website-eigenaar van minder belang is.

Organisatievalidatie (OV)

Bij SSL certificaten met organisatie validatie (OV) worden alle bedrijfsgegevens zorgvuldig gecontroleerd en geïntegreerd in het SSL certificaat. De website bezoeker heeft dan de mogelijkheid om te controleren of de eigenaar vermeld in het certificaat ook het bedrijf is waarbij hij een transactie wil verrichten.

Uitgebreide validatie (EV)

Uitgebreide validatie werkt volgens de strenge extended validation (EV) richtlijnen. Via de groene adresbalk, dankzij het EV certificaat, vergroot u het vertrouwen van (potentiële) klanten op uw website. Bovendien zijn de geldelijke compensaties bij misbruik veel hoger. Dit maakt deze SSL certificaten ideaal voor webwinkels en andere privacygevoelige websites en toepassingen.


Type certificaat

Er zijn drie verschillende type certificaten

Enkel domein

Deze SSL certificaten worden afgeleverd voor één domeinnaam, bv. www.example.com. GlobalSign, GeoTrust en Comodo bieden u eveneens gratis example.com op uw certificaat als u www.example.com bestelt

Multi domein

Deze SSL certificaten kunt u voor meerdere domeinnamen en/of hostnames gebruiken. Belangrijk: de domeinnamen moeten eigendom zijn van dezelfde organisatie die ook eigenaar is van het certificaat.

Wildcard

Met een wildcard certificaat kan u een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligen. Dit certificaat is bruikbaar voor het beveiligen van eender-welk-subdomein.example.com.


Periode

2 jaar

Uw selectie SSL

AlphaSSL

Het AlphaSSL certificaat van GlobalSign is een goedkoop SSL certificaat dat ogenblikkelijk uitgegeven wordt. Een ideaal certificaat voor wie goedkoop zijn domeinnaam wil beveiligen, en compatibel met Kinamo Cloud SSL, zodat u geen eigen IP-adres nodig heeft.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 1.000 $

GlobalSign AlphaSSL

AlphaSSL Wildcard

Het goedkoopste, snel uitgereikt SSL certificaat dat uw rootdomein en alle subdomeinen beveiligt. Het AlphaSSL Wildcard certificaat is compatibel met Kinamo Cloud SSL, wat u de kost van een eigen IP-adres uitspaart.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 1.000 $

GlobalSign AlphaSSL Wildcard

DomainSSL

GlobalSign DomainSSL biedt u robuuste encryptie, en het recht om de GlobalSign seal op uw website te plaatsen, wat vertrouwen wekt. Het certificaat wordt automatisch uitgereikt, biedt ondersteuning voor extra subdomeinen, bevat 3 gratis mail subdomeinen, en is Kinamo Cloud SSL compatibel.

Domain validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

GlobalSign DomainSSL

DomainSSL Wildcard

Het GlobalSign DomainSSL Wildcard certificaat is de goedkoopste wildcard van de top-uitgevers. Het beveiligt uw domeinnaam en al zijn subdomeinen. De dynamische GlobalSign Site Seal wekt vertrouwen en verbetert uw conversies.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

GlobalSign DomainSSL Wildcard

EssentialSSL

Comodo's meest populaire certificaat, EssentialSSL, is een single domein certificaat met domeinvalidatie. Een certificaat dat doet wat het moet doen zonder meer, aan een heel aantrekkelijke prijs.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo EssentialSSL

EssentialSSL Wildcard

EssentialSSL Wildcard is de wildcard variante van Comodo's meest verkochte certificaat EssentialSSL. Het valideert enkel de domeinnaam, komt met een statische site seal, en beveiligt één rootdomein en al zijn subdomeinen.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

Comodo EssentialSSL Wildcard

EV SSL

Comodo's EV SSL certificaat is hun topproduct, inclusief groene adresbalk en de hoogste waarborg die men kan vinden, maar aan de redelijke prijzen die we van Comodo hebben leren verwachten.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL

EV SSL Multi-Domain

Het vertrouwen dat enkel een EV certificaat kan wekken, gekoppeld aan de optie om meerdere domeinnamen te beveiligen. Comodo's EV SSL Multi-Domain beveiligt 3 domeinen, met een maximum van 100.

Extended validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL Multi-Domain

EV SSL SGC

Het EV SGC SSL certificaat van Comodo combineert uitgebreide validatie en groene adresbalk met Server Gated Cryptography technologie die oudere browsers toelaat om met minimum 128 bits encryptie te connecteren. Dat alles aan een meer dan faire prijs.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.750.000 $

Comodo EV SSL SGC

ExtendedSSL

Het GlobalSign ExtendedSSL certificaat is een topklasse certificaat met Extended Validation. Met andere woorden: een uitgebreide validatie van uw onderneming volgens de hoogste industrienormen. Uw bezoekers krijgen een groene adresbalk te zien in de browser, inclusief naam van uw organisatie. Extra SANs zijn goedkoop toe te voegen.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

GlobalSign ExtendedSSL

InstantSSL

Comodo's InstantSSL is hun instapproduct in single domein, organisatie validatiecertificaten, en is veruit het goedkoopste OV certificaat in de SSL productcatalogus van Kinamo.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo InstantSSL

InstantSSL Multi-Domain

Comodo's InstantSSL Multi-Domain is hun SAN certificaat met organisatie validatie, bedoeld voor wie meerdere domeinen aan een redelijke prijs maar met een zekere mate van betrouwbaarheid wil beveiligen. Het certificaat valideert standaard 3 domeinen, en kan uitgebreid worden tot 100 domeinen.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 50.000 $

Comodo InstantSSL Multi-Domain

InstantSSL Premium

Comodo's InstantSSL Premium is een organisatie validatie certificaat voor één enkele domeinnaam, vergelijkbaar met andere InstantSSL certificaten, maar met een veel hoger garantiebedrag.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 250.000 $

Comodo InstantSSL Premium

InstantSSL Premium Wildcard

Comodo's InstantSSL gamma van organisatie validatie certificaten zou niet volledig zijn zonder een wildcard optie. InstantSSL Premium Wildcard valideert één rootdomein en een onbeperkt aantal subdomeinen. Bovendien het goedkoopste OV Wildcard certificaat in het Kinamo aanbod.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 250.000 $

Comodo InstantSSL Premium Wildcard

InstantSSL Pro

Comodo's InstantSSL Pro is een single domein certificaat met organisatie validatie dat zich tussen InstantSSL en InstantSSL Premium situeert, met een corresponderend prijsniveau en garantiebedrag.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 100.000 $

Comodo InstantSSL Pro

OrganizationSSL

GlobalSign OrganizationSSL certificaten nemen uw organisatiegegevens op het certificaat op, wat meer vertrouwen wekt bij uw bezoekers. De ongelimiteerde server licenties, de 3 gratis mail subdomeinen en de optie om extra SANs toe te voegen maken dit certificaat werkelijk polyvalent inzetbaar.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GlobalSign OrganizationSSL

OrganizationSSL Wildcard

Het GlobalSign OrganizationSSL Wildcard certificaat valideert uw organisatie en beschermt al uw subdomeinen. Optioneel kan u er verschillende domeinnamen aan te voegen, wat dit certificaat uniek maakt: zowel wildcard als SAN.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard) (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GlobalSign OrganizationSSL Wildcard

PositiveSSL

Het PositiveSSL certificaat van Comodo is het goedkoopste uit Kinamo's aanbod. Zijn lage prijs en onmiddelijke aflevering maken het uitermate geschikt om applicaties en server to server communicaties te beveiligen. Als u een SSL certificaat zoekt aan bodemprijzen, bent u aan het juiste adres.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL

PositiveSSL Multi-Domain

Comodo's PositiveSSL Multi-Domain certificaat beveiligt van 3 tot 100 domeinnamen aan prijs buiten all concurrentie. Zoek niet verder als u meerdere domeinnamen wenst te beveiligen aan een onklopbare prijs.

Domain validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL Multi-Domain

PositiveSSL Wildcard

Het PositiveSSL Wildcard certificaat van Comodo is een heel goedkope manier om een onbeperkt aantal subdomeinen te beveiligen. Uw keuze bij uitstek als u een wildcard certificaat zoekt zonder de rekening te plunderen.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 10.000 $

Comodo PositiveSSL Wildcard

QuickSSL Premium

QuickSSL Premium is een domein validatie certificaat van de gereputeerde uitgever GeoTrust dat snel geleverd kan worden. Beveilig uw website en boezem vertrouwen in aan uw bezoekers.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 500.000 $

GeoTrust QuickSSL Premium

QuickSSL Premium SAN

QuickSSL Premium SAN is een GeoTrust SSL certificaat dat een uitstekende keuze vormt als u meerdere subdomeinen wil beveiligen zonder de kost van een wildcard certificaat. U kan 5 verwant subdomeinen onder eenzelfde root beveiligen.

Domain validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 500.000 $

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

RapidSSL

RapidSSL, de naam zegt het reeds. Een van de meest betaalbare certificaten met ultra-snelle installatie en uitermate geschikt voor kleine sites and bedrijfstoepassingen met beperkt netwerkverkeer. RapidSSL is een basis domein validatie certificaat en kan meestal opgezet worden in een tijdspanne van 15 minuten!

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 10.000 $

GeoTrust RapidSSL

RapidSSL Wildcard

Het RapidSSL Wildcard certificaat beveiligt eenvoudig en snel een hoofddomein en subdomeinen: www.uwdomein.be, uwdomein.be, *.uwdomein.be. RapidSSL Wildcard certificaten zijn snel beschikbaar en een laten toe om zonder een hoge kostprjis toch de nodige subdomeinen te voorzien van SSL beveiliging.

Domain validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 5.000 $

GeoTrust RapidSSL Wildcard

Secure Site

Symantec's instapcertificaat Secure Site legt de lat hoog. Uw organisatie wordt vermeld op het certificaat, uw geniet van een betere positionering in zoekresultaten dankzijn Site-in-Search, dagelijkse virusscans en de Norton Secured seal. Bestel Secure Site SSL bij Kinamo tot 3x goedkoper dan bij Symantec zelf.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Symantec Secure Site

Secure Site Pro

Het Secure Site Pro SSL certificaat omvat alle Symantec voordelen: het Norton Secured seal, dagelijkse virusscans en Site-in-Search. Het beveiligt eveneens de verbindingen met een minimum van 128 bits, ook voor oudere browsers.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Symantec Secure Site Pro

Secure Site Pro with EV

De Rolls-Royce onder de certificaten: groene adresbalk en minimum encryptie van 128 bits zijn inbegrepen, maar ook talrijke Symantec voordelen zoals de Site-in-Search, de Norton Secured seal, and dagelijkse anti-malware scanning van uw website.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Symantec Secure Site Pro with EV

Secure Site with EV

Buiten de groene adresbalk biedt het Secure Site with EV SSL certificaat u dagelijkse scanning van uw website op malware, het gegeerde Norton Secured seal, en Site-in-Search, dat uw seal in zoekresultaten weergeeft.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.750.000 $

Symantec Secure Site with EV

SGC SSL Supercert

Thawte's SGC SuperCert SSL certificaat valideert uw organisatie aan de bezoeker, en biedt een minimale encryptie van 128 bits, zelfs aan verouderde browsers.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

Thawte SGC SSL Supercert

SSL Web Server

Thawte's Web Server SSL certificaat valideert uw organisatie aan uw bezoekers. Een mid-level SSL certificaat van een bekende uitgever, aan een redelijke prijs.

Organisation validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

Thawte SSL Web Server

SSL Web Server EV

Het Thawte Web Server EV SSL certificaat biedt uitgebreide validatie, en laat u toe om de groene adresbalk met uw bedrijfsnaam aan uw bezoekers weer te geven.

Extended validatie
Single Domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

Thawte SSL Web Server EV

SSL123

Het SSL123 certificaat van Thawte is een instapcertificaat van een betrouwbare uitgever dat na een summiere validatie wordt uitgereikt. Het laat u toe om uw website te beveiligen aan een redelijke prijs.

Domain validatie
Single Domein
Waarborg 500.000 $

Thawte SSL123

TrueBusinessID

Het TrueBusinessID SSL certificaat van GeoTrust valideert uw bedrijfsgegevens, en wekt vertrouwen door GeoTrust's bedrijfsimage en de dynamische site seal. Het certificaat laat toe om zowel www.mijndomein.com als mijndomein.com te beveiligen.

Organisation validatie
Single Domein
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID

TrueBusinessID EV

GeoTrust's TrueBusinessID EV SSL certificaat is de hoogste trap van validatie en veiligheid aan de laagste prijs. Uw bezoekers zien de groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens, hun vertrouwen wordt gewekt, en uw verkoop vaart er wel bij. Uw beste keuze als u een goedkoop EV certificaat zoekt.

Extended validatie
Single Domein
Waarborg 1.500.000 $

GeoTrust TrueBusinessID EV

TrueBusinessID EV SAN

Het TrueBusinessID EV SAN SSL certificaat combineert de strengste validatie en de optie om meerdere domeinen goedkoop te beveiligen. Het certificaat beschermt standaard 5 domeinen, en kan uitgebreid worden tot een maximum van 25.

Extended validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.500.000 $

GeoTrust TrueBusinessID EV SAN

TrueBusinessID SAN

Het TrueBusinessID SAN certificaat van GeoTrust bevat uw organisatiegegevens, en biedt 4 server alternative names, zodat u meteen 5 afzonderlijke domeinnamen kan beveiligen, met een maximum van 25.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID SAN

TrueBusinessID Wildcard

TrueBusinessID Wildcard is GeoTrust's veelzijdig certificaat om al uw subdomeinen te beveiligen. De ongelimiteerde servers licentie laat u toe om dit certificaat op uw gehele netwerk te gebruiken, een aanzienlijke besparing op de aanschaf van afzonderlijke certificaten.

Organisation validatie
Single Domein (Wildcard)
Waarborg 1.250.000 $

GeoTrust TrueBusinessID Wildcard

Unified Communications SSL

Comodo's UCC certificaat is een zeer prijselijk certificaat dat voornamelijk bedoeld is om Microsoft Exchange servers en verwanten te beveiligen, hoewel het een volwassen SAN certificaat is dat voor andere doelen kan ingezet worden. Het certificaat beveiligt standaard 3 domeinen, en kan tot 100 domeinen uitgebreid worden.

Organisation validatie
Multi domein (SAN)
Waarborg 10.000 $

Comodo Unified Communications SSL