VMware Cloud Servers

Wie denkt aan server virtualisatie, komt onherroepelijk de naam VMware tegen.
VMware is in het x86 server virtualisatie segment marktleider volgens het Gartner Magic Quadrant en mag wat ons betreft gerust de “industry standaard” genoemd worden als het over beheer en provisioning van high end cloud server omgevingen gaat.

Dankzij een uitmuntende integratie van zowel hard- als software geeft VMware een ongeëvenaarde stabiliteit voor zowel private als public cloud oplossingen.

Kinamo biedt u cloud servers aan op een Kinamo VMware vCloud™ infrastructuur of begeleidt u bij het opzetten van uw eigen private cloud oplossing met behulp van VMware technologie.

logo VMware

Efficiënt kostenbeheer

Een duidelijk afgelijnde maandelijkse kostprijs zowel op vlak van resources, infrastructuur als licenties.
Onze Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossing staat garant voor een onmiddellijk rendement door uitbesteding van het beheer van uw VMware cloud omgeving.

Hoge beschikbaarheid en uptime garanties

VMware cloud servers draaien op een VMware vSphere omgeving. Dankzij High Availability (HA) en Fault Tolerance (FT) biedt dit platform de nodige uptime garanties voor uw cloud server.
Bijkomend zorgt de vMotion™ technologie voor maximale flexibiliteit wat betreft live migratie van productieservers naar andere hypervisors en datastores, zonder onderbreking.
Kinamo verzorgt de volledige installatie, configuratie, beheer en monitoring van uw cloud server.

Experts aan uw zijde

Met een cloud server van Kinamo profiteert u optimaal van uw investering. Onze VMware experts zorgen voor een uitstekende begeleiding en helpen samen met uw interne mensen elk probleem te tacklen.
Koppel daar de bewezen Kinamo support en uitstekende SLA garanties aan en u weet dat u de juiste partner heeft gekozen!

Managed cloud

Een VMware cloud server oplossing (public cloud of private cloud) van Kinamo zal steeds aangeboden worden als managed cloud hosting. Kinamo staat in voor het dagelijkse beheer van uw cloud server of infrastructuur.

Transparante licenties

Een bijkomend voordeel is een transparante en duidelijke licentie politiek voor onder andere Microsoft, Veeam en VMware oplossingen.
Kinamo begeleidt u in het kiezen van de juiste licentiebenadering en helpt uw TCO onder controle te houden.

Gegarandeerde resources

Cloud servers op de Kinamo VMware vCloud ™ beschikken steeds over gegarandeerde resources. U bent 100% gerustgesteld dat de resources toegekend aan uw cloud server ook volledig aan u toebehoren. Dit geeft u garanties op verschillende vlakken: stabiliteit, prestaties en veiligheid.

Geïntegreerde backup oplossing

Dankzij de optionele integratie van Veeam Backup & Replication kan u gebruik maken van een doordachte en stabiele backup oplossing voor uw virtuele machines.
Een volgende stap naar totale uptime garantie is het voorzien van een DRO locatie in ons tweede datacenter.

Optimale workload verdeling

Kinamo zorgt voor een begeleiding bij opsplitsing van uw toepassingen naar afzonderlijke cloud machines met gebalanceerde geheugen / processor en disk configuratie.

Uw IT kostenstructuur onder controle dankzij een managed VMware cloud oplossing?

 

Contacteer ons