Voordelen

De voordelen van Kinamo

Ons uitgebreid gamma aan diensten is zorgvuldig te combineren tot een totaaloplossing voor uw bedrijf, gaande van connectiviteit, website oplossingen tot volledig beheer van uw netwerk- en IT infrastructuur.

Klanten kiezen voor Kinamo omwille van deze en andere redenen, niet enkel uit sympathie!

Steeds bereikbaar

Wij staan steeds voor u klaar, ongeacht uw vraag of probleem. Telefonische wachttijden zijn onbestaande en e-mail tickets worden onmiddellijk beantwoord.

Innoverende oplossingen

Wij bekijken elke nieuwe trend en technologische vooruitgang individueel – los van alle hype - en implementeren wat écht belangrijk is, zodat u als klant zeker weet dat u terecht komt bij een partner die kennis van zaken heeft en zich niet laat leiden door de nieuwste technologische zeepbel.

Onze cloud hosting oplossingen zijn hiervan een mooi voorbeeld. Wij gaan verder dan de "doorsnee virtuele server" en combineren unieke technologie om tot een nieuw, vooruitstrevend hosting platform te komen.

Doorgedreven probleem aanpak

Ons netwerk is uiterst stabiel en performant. Helaas is het niet onfeilbaar en kan er steeds een probleem voorvallen. Dergelijke vaststellingen worden onmiddellijk aangepakt en opgelost. Onze server systemen worden nauwlettend opgevolgd en hardware problemen worden aangepakt nog voor u er weet van heeft.

Daarnaast opteren wij keer op keer voor betrouwbare, enterprise grade hardware als het op uitbouwen van infrastructuur gaat. Door te kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid trachtten we problemen tot een minimum te herleiden, met succes!

Kennis van zaken

Binnen een team is het belangrijk dat ieder zijn afgelijnde taak heeft. Elke afzonderlijke schakel zorgt voor een geoliede machine met slechts één doel, steeds klaar staan voor u, de klant.

Onze medewerkers streven niet naar een kast vol titels, maar vatten liever de koe bij de hoorns en bijten zich vast in elk probleem.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat we al meer dan 10 jaar "Kinamo" zijn. Kinamo is immers swahili voor "flexibel"!

Correcte prijs/kwaliteit

Kwaliteit heeft een bepaalde prijs. Dit geldt zowel voor producten als voor diensten. Kinamo is zeker niet de goedkoopste hosting provider op de markt.

Wij geloven niet in 'goedkoop', dit gaat immers steeds ten koste van of de kwaliteit van de dienstverlening of de ondersteuning na aankoop. Wij geloven ook niet in 'teveel betalen omdat de markt het nu eenmaal verwacht'.

Onze prijszetting is gebaseerd op een gezonde balans tussen het aanbieden van een door ons vooropgestelde kwaliteitsgarantie, gekoppeld aan een uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Geen addertjes onder het gras, geen over-selling, geen verborgen agenda's.