INFRASTRUCTUUR UPDATES: OVERZICHT 2019

Terug naar nieuws

Gepubliceerd op 26 jan. 2024.

Blog image servers

Het bieden van een betrouwbare dienstverlening gaat uiteraard niet zonder de nodige investeringen en het permanent opvolgen, monitoren en verbeteren van onze infrastructuur.

We hebben in 2019 dan ook enkele belangrijke punten aangepakt die er voor zorgen dat het Kinamo netwerk ook klaar is voor de toekomst.

Upgrade core netwerk

Een volledige upgrade van het core netwerk naar 10 gigabit verbindingen zorgt er voortaan voor dat intern verkeer sneller verwerkt wordt. Dit heeft als resultaat snellere verbindingen tussen apparatuur onderling, alsook snellere response tijden voor toepassingen zelf.

Vernieuwde architectuur website hosting

Een vernieuwde architectuur van onze website hosting infrastructuur zorgt er dan weer voor dat de individuele website hosting kan genieten van razendsnelle SSD opslag en een verder geoptimaliseerd intern netwerk.

Verbetering internet verbinding

Daarnaast kregen onze verbindingen naar Internet toe eveneens een upgrade. Hiermee is ook het verkeer van en naar Internet vlotter en nog sneller.

2020

Voor 2020 staan er nog andere cruciale upgrades gepland, allen met het oog op een betere, snellere en betrouwbaardere dienstverlening.

In 2019 hebben we ook een nieuwe Kinamo netwerk status pagina gelanceerd. Op deze website worden eventuele upgrades, werken en onderhoud aangekondigd.

Selecteer uw taal

Alle talen: